Om

Om Mynster PR

Mynster PR er et lille og anderledes PR-og kommunikationsbureau, der drives af Stine Mynster. Mynster PR samarbejder med en række dygtige konsulenter inden for grafisk design, SEO og marketing.

Jeg, Stine Mynster, er uddannet cand. mag. fra Københavns Universitet, og har i en årrække arbejdet som freelance journalist og PR-konsulent. I mit arbejde som freelance journalist er jeg vant til at vinkle og skrive historier, som bliver læst. Jeg er desuden ghostwriter-blogger for virksomheder på bl.a. Børsen og Huffington Post.

Hvorfor skal du vælge mig?

 • Jeg har en journalistisk tankegang og ved, hvad der gør en historie god
 • Jeg har et godt netværk
 • Jeg ved, hvordan man kan øge mulighederne for aktive links
 • Jeg er kreativ og har masser af ideer
 • Jeg er god til at sætte mig ind i mine kunders behov
 • Jeg er vant til at researche og sætte mig ind i nyt stof
 • Jeg arbejder resultatorienteret
 • Jeg gør en forskel for din virksomhed
 • Jeg er meget ærlig, og vil hellere sige nej, hvis jeg ikke mener, jeg kan gøre en forskel
 • Jeg har kontakter til medier i flere europæiske lande

Interview med Stine Mynster

Stine Mynster har interviewet Stine Mynster:

Hvad er det, du kan?

Jeg er god til at finde kreative vinkler og historier – også inden for de mere “kedelige” brancher – og få formuleret noget, som er interessant nok til at komme i medierne. Jeg har altid elsket at møde mennesker med historier, der rører os, inspirerer og gør os klogere. Min kreativitet og fascination for de gode historier har jeg taget med mig i mit arbejde med PR for virksomheder. Jeg har erfaret, at de mange brugbare redskaber i journalistikken kan gøre en stor forskel i virksomhedens marketingstrategi og det reflekteres i sidste ende på bundlinjen.

Hvad handler PR om for dig?

PR og medieomtale handler først og fremmest om at skabe værdi. Godt udført PR-arbejde er win-win for alle parter. Min rolle er at spørge “hvordan kan virksomheden skabe værdi for medierne? Hvad kan vi bidrage med? Med den indgangsvinkel er vi meget tættere på succes end hvis vi tænker “nu håber jeg, at der er nogen der hopper på min historie”. PR er IKKE reklame, men en mere sofistikeret og troværdig måde at komme ud med sine budskaber på.

Hvad mener du med “don’t sell – tell”?

Salgstalen er død, hvis du vil igennem mediernes nåleøje  – medmindre du betaler for en annonceplads. Det samme gælder en stor del af virksomhedens kommunikation med nye og eksisterende kunder. Her er det meget mere effektivt at fortælle en god historie, give råd, tips og løsninger på udfordringer, som modtagerne har inde på livet. Mange førende virksomheder verden over bruger med stor succes content marketing-strategier i deres kommunikation.

Hvilke kunder har gavn af din service?

Jeg har primært arbejdet for mindre og mellemstore virksomheder, som kan se, at de har brug for en ressource til at tage sig af deres PR-strategi. De har ofte en marketingafdeling, men ikke en, der er vant til at tænke i gode historier. Det kan også være virksomheder, der ønsker professionel hjælp til deres blog eller som har brug for fast rådgivning og sparring.

Hvilke resultater søger de?

De fleste vil gerne brande sig og styrke deres image, og her er medieomtale og blogindlæg meget effektivt. Nogle har brug for at få inspiration til at finde deres gode historier. Alle er klar over, hvor effektivt internettet er som markedsføringsvindue, og de vil gerne styrke deres relation til nye og potentielle kunder.

Hvorfor bor du i Spanien og hvad betyder det for dine kunder?

Jeg flyttede til Malaga for ca. 13 år siden for at studere et år på Malaga Universitet og trivedes så godt, at et år nu er blevet til 13. Jeg har altid haft meget med Danmark at gøre, og de fleste af mine kunder er danske, men internationale virksomheder, som jeg nemt kommunikerer med via Skype, telefon og email. Jeg rejser jævnligt til Danmark, så det er ikke noget problem at mødes. Nogle synes endda det er en fordel, at jeg bor i udlandet, fordi jeg henter ideer udefra og har mange europæiske kontakter.

Hvad interesserer dig ud over dit arbejde?

Jeg er mor til Magnus på fem og Matilde på syv, som jeg elsker at være sammen med. De går i spansk skole, men vores hjem er meget dansk. Jeg elsker at gå ture langs stranden eller i bjergene, og så er jeg blevet hooked på Bodypump. Personlig udvikling interesserer mig, og så er jeg blevet ret god til at få tiden til at gå i en lufthavn, da jeg rejser til Danmark mindst en gang om måneden.

Hvordan kan du bedst kontaktes?

På email; stine@mynsterpr.com, telefon +45 36965753 eller på +34 699403895.

Køb effektiv hjælp til

 • PR
 • Branding
 • Vinkling af historier
 • Medierådgivning
 • Blogindlæg
 • Artikler og tekster til fagblade, medarbejderblade, hjemmesider osv.
 • Copywriting